neljapäev, 2. august 2018

Juulikuu tulemused, ühisraha rekordid, Crowdestate vs Keila JK

Vanemapuhkust on nüüd kuu aega peetud ja seda peab küll ütlema, et need on ikka kõvad mehed, kes seda teevad. Kaotad raha, karjääri ja "tõeliste" meeste lugupidamise enda vastu. Dogmad on meie ekretiinistunud ühiskonnas rasked murduma.
Ühisrahastuses oli loota uut ja võimsat rekordit, kus kuine intressitulu oleks ületanud 300 euro piiri, paraku vedas Crowdestate alt ja Rataskaevu tagasimakse juulikuus ei realiseerunudki. Muuseas, Crowdestate, kui kaua plaanite veel lasta ilmarahva rõõmuks selle projekti uudiste all kuvada sellist lollust: "Currently, construction is being sought for financing."? Panen stopperi käima.
(Kui juba lolluste juurde jutt läks, siis juhuslikult sattusin Keila Jalgpalliklubi kodulehele, kus mängijate profiilidele klikates leiab tegelikult ka sellise sõna nagu "kodakontsus". Panen veel ühe stopperi käima.)
Aga tulemuste juurde: Omarahas 114 eurot. Kui seni oli Omaraha tootlikkus iga kuu langenud, siis juulis näitas esimest korda kasvu: juunis 16,5%, juulis 17,2%.
Crowdestate tegi ikka enda kohta parima tulemus: 74 eurot. Jätkuvalt head minekut jätkas järjekordse rekordi teinud Mintos: 89 eurot (eelmine kuu 80). Kui plaanid Mintosesse investeerimist alustada (soovitan, seni väga usaldusväärne olnud), siis siin minu soovituskood, millest võime mõlemad kasu lõigata: www.mintos.com/en/ref/9S0N4X
Kokku siis ühisrahastusest 277 eurot, seda tulemust sel aastal kindlasti ei löö.
Üürikorteritest nii palju, et käisin ühte uut korterit vaatamas ja tegin oma pakkumise, paraku ei ole maakler enam ühendust võtnud, ju siis pakkusin liiga vähe. Kolme senise korteri üürid laekusid korrektselt.
Aktsiamaailmas laekusid Silvano dividendid, mille kulutasin üleöö odavaks mutunud Facebooki aktsiate soetamiseks. Vähemalt mingigi moraalne õigustus edaspidi seal aega surnuks lüüa - hoian oma varal silma peal. Tegin ka Instagrami konto. Pseudonoorus või keskea rõõmud, ei teagi kumb.

2 kommentaari: