kolmapäev, 2. mai 2018

Aprill, ühisrahastuse rekord, blogi rekord

Sissejuhatus: kevad, ilm, pere, töö, mingi pingutatud nali, valitsuse vangerdused, veidi vähem pingutatud nali, bla-bla-blaa...
Müüsin Olympicu aktsiad, saadud raha eest ostsin juurde Merkot ja Silvanot ning sisenesin aktsiafondide maailma - Baltic Horizon Fund kauples väidetavalt alla oma turuväärtuse, ostsin. Kaubamaja ja LHV maksid dividende, kokku veidi alla 500 euro, panin omalt poolt ka veidi raha juurde ja reinvesteerisin eelmises lauses mainitud tegelastesse.
Ühisrahastuses väljusin Twinost, sadakond eurot tiksub seal default laenudest tagasi veel aasta aega, aga kõik muu sujus tõrgeteta. Saadud raha jagasin Mintose ja Crowdestate vahel ära, nii et laias laastus on mu ühisrahastusportfell nüüd selline:
Omaraha: 7000
Mintos:7000
Crowdestate: 4000
Lähiajal piirdubki mu ühisrahastusse panustamine Crowdi paarsada eurot kuus lisamisega, muid eraelulisi väljaminekuid on seoses reisimise ja matusega (loe: pulmaga) lähiajal palju peale tulemas.
Rekorditest: Omarahas intress 132 eurot (eelmine rekord jaanuaris 98), Mintoses 65 (jaanuaris 54), kõik portaalid kokku 236 eurot (jaanuaris 204).
Üür tiksus tavapäraselt, kuid kolmest üürnikust kaks on kommunaalmaksetega graafikust maas, seega lõpuni pilvitu see üüriäri ikka ei ole. Loodetavasti saavad joonele.
Blogi külastatavus on pidevalt tõusnud, eelmise kuu postitust loeti 237 korda, seda on 80 võrra rohkem kui kuu varem.
Väga numbritihe kirjatükk tuli seekord. Kah mingi rekord.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar