reede, 1. juuni 2018

Rahakratt on varas, Mintose rekord ja muud uudised

Rahakratt paljastas oma tõelise olemuse, varastades oma aprillikuu ülevaate sissejuhatuse minu paar päeva varem ilmunud postitusest. Tegelikult ka. Aga mida muud ühelt kratilt ikka oodata. Murelikuks teeb pigem tema sissetulekute kiire kasv, ei pidanud teda enne konkurendiks, aga aprilli passiivne tulu oli minu omaga pea sarnane. Loodetavasti oli tegemist ühekordse anomaaliaga ja tüüp naaseb oma pensionisuuruse sissetuleku juurde. Hoian pöialt.
Mai ühisrahastuses: intresse kokku 196 eurot, rekord Mintoses: 75 (eelmine kuu rekord 65). Kõik plaanipärane või isegi parem. Ettevaatavalt võib järgmist ühisrahastuse rekordit loota juulis, kui Crowdis korraga kaks projekti lõppevad. Kandsin Crowdi ka 500 eurot juurde, aga nagu nimme on seal viimasel ajal projektid kokku kuivanud, nii et pikemat aega seisab seal raha niisama, tööd tegemata.
Kinnisvara: eelmisel kuul maksetega hilinenud üürnikud said sel kuul joonele tagasi, elik taastus tavapärane 750-eurone rahavoog. Hea kuu.
Aktsiad: dividendid BHFilt ja Harju Elektrilt, kelle aktsia küll iga päev kukub, nii et pean plaani neid natuke juurde osta. Aga laekumiste koha pealt paistab aastane dividendisaak tulevat 2500+ euro kanti, nii et üle ootuste hästi.
Blogi: eelmise kuu postitust loeti kahekümne võrra rohkem kui märtsi oma, aga need rekordid kahvatuvad arvatavasti tänase klikimagneti pealkirja tõttu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar