esmaspäev, 1. oktoober 2018

September, üürirekord, uus ühisrahastusportaal

Esimene kuu nelja üürikorteri omanikuna selja taga - üürid laekusid, kuigi üürnike utsitamist oli ka omajagu, no ei taha kommunaale õigeks ajaks maksta kõik see mees. Muid olmemuresid ka; radiaatorite õhutamise meelespäid, keldri luku vahetamine, kokkuvõttes ei midagi kontimurdvat, aga päris passiivse sissetuleku alla üürikorterite omamist ilma haldusteenust kasutamata liigitada siiski ei saa. Seni olen hakkama saanud, lähiajal uusi kortereid soetada võimekust ka ei ole, tuleb ära kannatada. 900 eurot kuus üüritulu läheb igatahes uue rekordina kirja.
Ühisrahastusse lisasin Mintosesse 500 eurot, kolmest portaalist laekus intresse kokku 140, ümardatult Omarahast 80, Mintosest 40 ja Crowdestate-st 20. Avasin konto ka Grupeer-is, raha kannan lähipäevil. Omarahast võtan mõnisada välja, munad ühes korvis jne. Peale Twino-st lahkumist tunnen hommikuti puudust veel ühte portaali sisselogimisest, sestap laiendangi rinnet veidike.
Dividendirindel laekus Baltic Horizon Fund-ilt 90 eurot, ülejäänud portfellis oli suurem kõikumine AliBaba ja Under Armouri vallas, langesid ja on nüüdseks taastunud. Suvaline Trumpi säuts võib mulle sadu eurosid maksta, kui see tuleb Hiina teemal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar